Maddiz

Nyaste inläggen kommer att handla om min förändring i livet genom GPB operation den 11e februari 2015 Mitt liv med ångest - en sjukdom som inte syns. Man kan le och skratta men kroppen skriker. Även tankar och reflektioner efter levt tillsammans med en missbrukar och vad medberoende är

Agraffer bort

Kategori: Allmänt

Idag åker alla agraffer bort! 
 
 
Allt hade läkt bra men dom stora op såren mitt på magen glipade mer än övriga. Det såg verkligen ut som man använt en häftapparat. 
Nu ska dom vata tejpade/stripsade i ca 6 månader. För att få så lite ärr som möjligt.
 
Potatismos var skit gott häromkvällen 
idag vankas det lax & kokt potatis 
 
 
Ser lite fattigt ut Haha. 
Liten tallrik, en halv potatis och en halv lax 
Och detta ska då ta ca 30 min att äta så man får värma det någon i mircon om man vill ha det varmt. 
Så en middag nu får man räkna med 1 timme ca för efter måltid känns det bäst att halv ligga så maten smälter i lilla magsäcken 
 
Helgen som varit har gjort mig fullständigt hjärntrött. Det är hemskt & tragiskt att se människor må så hemskt dåligt - framför allt när man levt med människan i 12 år. 
Har man något slags missbruk så sitter man mellan alla stolar. Vården vill inte ta ansvar, polisen vill inte ta ansvar och kommunen vill inte ta något ansvar. Så tragiskt. Och mår man redan dåligt orkar man inte ta tag i detta själv! 
 
Jag skulle vilja öppna ett behandlingshem. 
bedriva den hjälpen jag anser äe bäst och även satsa på anhöriga för dom har nästan mer kämpigt än den berörda personen. 
Där man har regelbunden återkoppling och jour, och kan åka ut vid behov.